en hallonkruka

Så här gjorde jag: Jag införskaffade en massa flirtkulor och letade upp en gammal plastkruka. Sedan laddade jag limpistolen och limmade på flirtkulorna runt om plastkrukan. För att de verkligen skulle sitta ordentligt limmade jag även fast flirtkulorna i varandra. När allt kändes torrt och stabilt tog jag fram hallonfärgen och penslade på. Jag fick måla i flera omgångar för att inte missa några skrymslen. När jag sedan planterande, gjorde jag det i en mindre plastkruka som jag förde ner i hallonkrukan.

12 Responses to “en hallonkruka

 1. Sara:

  Wow!
  Precis en sådan här blogg har jag lääääängtat efter! vad glad jag blir. :)
  Och när jag läste om att du varit programledare på Bolibompa blev jag ännu gladare. Jag tittade på Bolibompa längre än vad som var ok ;) och jag drömde länge om att jobba där själv. Men när man inte vet hur man ska gå tillväga, har kontakter eller tillräckligt med driv att bara ”våga hoppa” så blidde det inte så. Så du har en bakgrund jag avundas dig! :)

  Den här bloggen ska jag följa och läsa var dag! Tjoho!

 2. men åh vad fin hallonkruka!

 3. Hej!

  Du tar så oerhört fina bilder på dina skapelser. Har du köpt en massa A1 ark i olika coola färger som du har som bakgrund? Eller har du liksom värsta utrustningen. Nyfiken! Eller vad är skillnaden. Berätta iaf!

 4. Hej! Hittade hit idag via Annika, ser redan fram emot att läsa mer! :)

 5. Sara: Tack! Det värmer oerhört. Kul att du gillar den. Vilken fin blogg du har själv, massor av inspiration och fina bilder. Kommer fortsätta att läsa den och hoppas självklart på fler pysseltips :)

  Madeleine: Tack. Du vet hur du ska göra för att en likadan ska stå i ditt fönster! Flirtkulor, limpistol och färg. Lycka till. Vilken underbar blogg du har själv!

  Markus: Tack finaste. Precis. Stora A1 ark, eller rättare sagt A2 ark som jag tejpat ihop. Plåtar med en kompaktkamera och försöker få till det med det ljus som finns. Men så klart har jag redan börjat drömma om en liten ministudio och en bättre kamera. Har du några bra tips på ministudios?

  Magpie: Kul! Det kommer mer snart, välkommen tillbaka.

 6. Åh vilken söt kruka. Och fin blogg. def. en ny favorit :)

 7. Tusen tack Maria!

 8. Hahha vilken kul blogg :D O annrolunda! Jag gillart!

 9. FulAnka: Tack! Kul blogg du själv har. Den ska jag börja följa.

 10. vad kul att hitta till din blogg. Du inspirerar mig, jag vill pyssla nu!

 11. Emma, vad roligt att du hittade hit! Pyssla lugnt :)

 12. [...] här då. Typ världens sötaste hallonkruka. Det vattnas ju på tungan. Smaskigt! ♥ Såhär gjorde josefin den. Share this:TwitterFacebookLike this:GillaBli först att gilla denna [...]

Add Your Comment